house painting web

header2

آموزش نقاشی ساختمان: چگونگی آماده سازی ساختمان پیش از آغاز نقاشی ساختمان و پتینه کاری و آموزش حرکت دست در نقاشی ساختمان و نحوه محافظت از دیواری رنگی و پتینه کاری شده

آموزش نقاشی ساختمان: چگونگی آماده سازی ساختمان پیش از آغاز نقاشی ساختمان و پتینه کاری و آموزش حرکت دست در نقاشی ساختمان و نحوه محافظت از دیواری رنگی و پتینه کاری شده

در طی این مطلب نگاهی خواهیم انداخت بر اصول آماده سازی ساختمان پیش از آغاز نقاشی ساختمان و پتینه کاری و آموزش حرکت دست در نقاشی ساختمان و نحوه محافظت از دیواری رنگی و پتینه کاری شده در نقاشی ساختمان. با ما در ادامه همراه شوید.

اگر شما هم قصد داشته باشید که منزلتان را رنگ آمیزی کنید باید پیش از آن ساختمانتان را برای انجام نقاشی ساختمان آماده کنید که این مورد از شش مرحله تشکیل شده است. ابتدا باید این مسئله توجه داشته باشید که شرایط آب و هوایی در وضعیت خوبی قرار داشته باشد که به شما اجازه دهد تا بتوانید پس از انجام نقاشی ساختمان مرحله خشک شدن سریع لایه رنگی را به جریان هوا و گرمای آن بسپارید.
حال اگر شما نیز فرصت را غنیمت شمرده و مهم تر از همه قصد دارید این پروژه را خودتان انجام دهید، نقاشی ساختمان و پتینه اگرچه به ظاهر ساده به نظر می آید ولی دارای چندین مرحله بوده و رعایت نکاتی در هر مرحله می تواند با سرعت بیشتر به نتیجه بهتری منجر شود. این مراحل و نکات آنها عبارتند از:

1. جمع آوری لوازم کاربردی و دکوراسیونی و همچنین پوشش آنها: پس از جمع کردن لوازم در گوشه ای از فضا، آنها را با لایه ای پلاستیکی خوب پوشش دهید. برای این منظور شما می توانید این لایه های پلاستیکی را به صورت متری تهیه کنید.

آموزش نقاشی ساختمان: چگونگی آماده سازی ساختمان پیش از آغاز نقاشی ساختمان و پتینه کاری و آموزش حرکت دست در نقاشی ساختمان و نحوه محافظت از دیواری رنگی و پتینه کاری شده

2. محدود کردن نواحی مورد نظر برای نقاشی و پتینه پوشش قسمت های هم جوار برای محافظت از آغشته  شدن به رنگ هنگام نقاشی ماسکه کردن: به عنوان مثال پوشاندن کلیدها و پریزهای برق و تلفن، شیشه  های پنجره ها، دستگیره های درها و غیره از جمله این اقدامات هستند. برای انجام این کار از نوارچسب  های کاغذی به تنهایی و یا به همراه روزنامه می توانید استفاده کنید. حتی ممکن است شما بخواهید تنها  قسمت هایی از یک دیوار را آن هم با رنگی متفاوت پوشش دهید که در چنین شرایطی نیز چسب های  نواری کاغذی ابزار اصلی محسوب می شوند.
نکته: در صورتی که چسب نواری کاغذی را برای ماسکه کردن انتخاب کرده اید، توجه داشته باشید تا  خشک شدن کامل لایه رنگی، هرگز بر کندن آن اصرار نورزید زیرا امکان برداشته شدن لایه رنگ به  همراه چسب وجود دارد. حال اگر با وجود خشک شدن رنگ کندن چسب به راحتی انجام نمی گیرد، کافی  است پنبه ای را به تینر روغنی آغشته کرده و بر روی چسب بمالید سپس آن را به آرامی از روی سطح  رنگ جدا سازید.
توجه: به هیچ وجه به جای تینر روغنی، تینر فوری را امتحان نکنید زیرا تینر فوری رنگ دیوار را در خود  حل کرده و شما مجبور خواهید بود دوباره آن دیوار را رنگ کنید.

3. مرحله زیرسازی: کلیه قسمت های فرورفته ای را که در اثر ضربه بر روی دیوار پدید آمده است با گچ  و یا بتونه پر کرده و سپس هرگونه اختلاف سطح را با سمباده صاف و یکنواخت کنید. به این ترتیب  بستری مناسب برای رنگ آمیزی حاصل می شود.

4. مرحله انتخاب و ساخت رنگ : ابتدا نوع رنگ مورد نظر را با توجه به دیوار، سقف و غیره و همچنین  پوشش قبلی آن انتخاب کرده و سپس به مرحله دیگر یعنی ساخت رنگ دلخواه بپردازید. به عنوان مثال  برای پوشش کلیه سقف ها به جز سقف آشپزخانه و سرویس های بهداشتی که شست وشوی سالیانه آن  نیاز است از رنگ پلاستیک استفاده می شود.دیوارها را نیز اغلب با رنگ روغنی می پوشانند که تنها  تفاوت موجود میان میزان نسبت ماتی و براقی رنگ روغن است که آن هم با توجه به مکان و کارکرد آن  انتخاب می شود. به این معنا که برای سطوحی که شست وشوی بیشتر لازم دارند، میزان رنگ روغنی براق نسبت به مات می بایست بیشتر بوده و در مورد دیوارهای دیگر مکان ها این میزان تقریبا نصف نصف و یا  حتی مقدار رنگ مات کمی بیشتر از رنگ براق است.

نکته

1. اگر برای دستیابی به رنگ دلخواه چند رنگ را با هم مخلوط کرده اید، پیش از استفاده بر روی دیوار توجه داشته باشید که همواره رنگ خیس دوپرده روشن تر از خشک شده همان رنگ است. برای امتحان بیشتر نیز شما می توانید قسمتی از در قوطی رنگ و یا قطعه فلزی بدون استفاده ای را با لایه ای از رنگ پوشش داده و کمی صبر کنید. رنگ بر روی فلز با سرعت بیشتری خشک شده و نتیجه زودتر حاصل می شود.

2. در صورتی که نمونه رنگی را ساخته و در انتخاب آن اطمینان دارید، برای درست کردن مقدار زیادی از آن لازم است همان فرمول ترکیب رنگی را استفاده کرده و جهت امتحان قطره ای از رنگ نمونه را در داخل قوطی رنگ ساخته شده بچکانید. با این کار به راحتی می توانید رنگ نمونه انتخابی و رنگ ساخته شده را با هم مقایسه کنید.

3. این روزها کارخانجات ساخت رنگ دست به تولید طیف وسیعی از رنگ های گوناگون زده اند که به این ترتیب سلیقه همه افراد به راحتی قابل تامین است.

5. انتخاب ابزار رنگ آمیزی: برای رنگ آمیزی سطوح داخلی ساختمان و لوازم گوناگون سه نوع ابزار رایج وجود دارد
الف) قلم مو
ب) غلتک
ج) پیستوله

آموزش نقاشی ساختمان: چگونگی آماده سازی ساختمان پیش از آغاز نقاشی ساختمان و پتینه کاری و آموزش حرکت دست در نقاشی ساختمان و نحوه محافظت از دیواری رنگی و پتینه کاری شده
که باتوجه به شرایط سطح مورد نظر برای رنگ آمیزی باید از یک و یا ترکیبی از چند تای آنها استفاده کرد.

6. مرحله رنگ آمیزی: پس از انتخاب نوع رنگ و ابزار، برای رنگ آمیزی اقدام کنید ولی پیش از آن ابتدا رنگ ها را صاف کنید. به این ترتیب رنگی صاف و بدون ناخالصی حاصل می شود. این کار در مورد استفاده از رنگ های باقی مانده از پروژه های قبلی نقاشی ساختمان الزامی است زیرا رنگ به مرور زمان و در مجاورت با هوا رویه بسته و در نتیجه ناخالصی هایی در آن به وجود می آید.

اگر  علاقمند به نقاشی ساختمان هستید حتما از این موضوع اطلاع دارید که حرکت دست در این حرفه یکی از مهم‌ترین اصول ممکن است.

اگر علاقمند به نقاشی ساختمان هستید حتما از این موضوع اطلاع دارید که حرکت دست در این حرفه یکی از مهم‌ترین اصول ممکن است. برای انجام این کار باید قوانینی را رعایت کنید که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم:
ابتدا قلم مناسب را انتخاب کنید

مقدار مناسب رنگ را با یک سوم اول قلم برداشته و سپس به شکل عدد ۱۱ دو خط موازی می کشیم تا همه رنگ روی قلم از آن خارج شود و برای یک پارچه درآمدن کار و اینکه رنگ زیاد و کم نشود، به صورت افقی آن را کامل پر می کنیم. سپس برای اینکه کار تکمیل شود سپس عمودی و بسیار آرام روی کار می کشیم تا دیگر رنگ در یک جا به صورت گلوله و یا شره نماند. توجه داشته باشید که نور از کدام سمت به ساختمان می تابد. از هر طرف که تابید اگر سقف بود، حرکت عمودی آخر آن به سمت نور باشد تا ردی از قلم به جا نماند. اگر روی دیوار بود ابتدا، از محل تابش نور لبه پنجره تابش کار را شروع می کنیم تا زاویه نور با زاویه رنگ یک دست و یکنواخت شود.

آموزش نقاشی ساختمان: چگونگی آماده سازی ساختمان پیش از آغاز نقاشی ساختمان و پتینه کاری و آموزش حرکت دست در نقاشی ساختمان و نحوه محافظت از دیواری رنگی و پتینه کاری شده

سعی کنید حداقل بعد از استفاده از روغن الف، روی کار ، ۳ دست کامل رنگ زده شود تا دوام آن و زیبایی آن به نحو دلخواه شما باشد.

 دست سوم یا رویه اصلی کار:

 در تمام مراحل نقاشی مهم ترین مرحله می باشد. سعی کنید دوخت به صورتی باشد که به هیچ عنوان خشکی و خیسی کار در زوایه های دیوار معلوم نباشد و هر دیوار را که شروع کردید ، کامل کنید و به  پایان برسانید و بعد دیوار دیگر را شروع کنید.

 بعد از اتمام نقاشی ساختمان باید چه کاری را برای محافظت از دیوار رنگی منزلمان در مقابل عوامل مختلف بکنیم.

 برای محافظت از دیوارهای رنگی باید به نکات زیر توجه کنیم:

    همیشه سعی کنید اسباب ها و اثاثیه ها و کمد ها و میزها را از دیوار با فاصله نگه دارید چون ممکن است پس از مدتی این وسایل بر روی دیوار ایجاد لک و خش کنند.
     با کیفیت ترین دیوار ها، دیوار هایی هستند که حجم رنگ براق آنها نسبت به مات بیشتر باشد پس سعی کنید در هنگام نقاشی ساختمان خود میزان رنگ براق خود را افزایش دهید و یا از رنگهایی با کیفیت بالا استفاده کنید چون این کار باعث می شود شما در هنگام شستن دیوار خود بتوانید چندین مرحله این کار را انجام دهید، بدون آنکه بر روی دیوار شما آثار دستمال کشیدن بوجود آید.
    به یاد داشته باشید که در نقاشی ساختمان هر وقت دیوار شما دارای موج باشد، استفاده از رنگ های براق باعث می شود که دیوار موج های خود را نمایان کند استفاده در چنین مواقعی پیشنهاد نمی شود، شما می توانید رنگ دیوار ها را به صورت نیمه براق استقاده کنید که براقیت رنگ، دست نقاش ساختمان می باشد. استفاده از رنگ های مات برای نمایان نشدن موج دیوار به کار می رود
اگر منزل یا محل کار شما فضای کمی دارد، شما میتوانید از رنگ های روشن استفاده کنید که این کار موجب جلوه دادن به نمای داخل ساختمان و نشان دادن نما بیشتر به خانه شما را فراهم می آورد.

اگر رنگ دیوار کیفیت بالایی داشته باشد شما میتوانید بر روی دیوار پلیش بکشید که باعث براقیت و زیبایی زیاد منزل شما می شود.
هیچ وقت سعی نکنید دیوار رنگی منزلتان را به مدت طولانی مرطوب نگه دارید، چون باعث پوسیدگی رنگ و طبله شدن می شود.
سعی کنید از چسباندن چسب های شیشه ای و کاغذی جداً خودداری فرمایید چون باعث لک بر روی دیوار و آسیب رسیدن به رنگ میشود.

کلمات کلیدی

شما اینجا هستید: خانه مقالات آموزش نقاشی ساختمان: چگونگی آماده سازی ساختمان پیش از آغاز نقاشی ساختمان و پتینه کاری و آموزش حرکت دست در نقاشی ساختمان و نحوه محافظت از دیواری رنگی و پتینه کاری شده